Full-time graffiti artiesten

Vanaf 2004 hebben de Amsterdamse graffiti broers Wessel en Stein Koning Ikwilgraffiti opgericht en werken samen als full-time professionele graffiti artiest. 

Ikwilgraffiti maakt in heel Nederland en België graffitischilderijen en graffiti muurschilderingen voor verschillende particulieren, gemeentes, stichtingen en bedrijven.

Wessel (1981)

Wessel is sinds 1995 graffiti artiest. Hij Heeft vier jaar de Gerrit Rietveld Academie gevolgd en neemt voor een groot deel de ontwerptaak op zich.

Stein (1984)

Stein is sinds 1996 graffiti artiest. Hij heeft zijn S.P.W. (Sociaal pedagogisch Werk) studie afgerond. Op deze opleiding is hij geschoold in het werken met verstandelijk en geestelijk beperkte volwassenen, kinderen en groepen. Stein is ook het eerste aanspreekpunt bij ikwilgraffiti.

Wat biedt Ikwilgraffiti?

Ikwilgraffiti heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

 

Pedagogisch gediplomeerd

We vinden het belangrijk onze pedagogische achtergrond te gebruiken. We geven daarom ook workshops aan (zeer)moeilijk opvoedbare kinderen en kinderen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Door de kinderen door middel van graffiti op een creatieve manier met hun zwakheden om te laten gaan geven we ze inzicht in hun handicap en daarmee een positieve ervaring. lees verder

 

Hoeveel kost een graffiti muurschildering of workshop?

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te kunnen informeren. Daarom stellen wij onze offertes altijd helemaal op maat voor u. Het opstellen van een offerte is altijd gratis, geheel vrijblijvend en heeft u bijna altijd dezelfde dag binnen.

Als u het oppervlak en de locatie van de betreffende muur doorgeeft, zullen wij direct een geschikte prijsopgave voor u maken.

U heeft al een graffiti muurschildering vanaf € 225,- Euro

De kosten van onze graffiti workshops varieren daarom stellen wij direct een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Contact

Download hier de algemene voorwaarden.

Altijd wat

Edukans

Edukans

Ik wil graffiti werkt sinds twee jaar samen met de stichting Edukans in het Going global project. Edukans zet zich in voor onderwijs voor kinderen in derde wereld landen.

In het Going global project worden twintig middelbare scholieren uit Nederland naar een van de zes derde wereld landen gebracht waar Edukans actief is. Ze worden gekoppeld aan lokale kinderen. Wij begeleiden deze koppeling door middel van het maken van muurschilderingen. Met het verhaal dat de kinderen daar opdoen gaan ze fondsen werven voor de projecten die ze bezocht hebben als ze terug in Nederland zijn.

Lees verder

Hoe gaat een aanvraag in zijn werking?

Hoe gaat een aanvraag in zijn werking?

U stuurt ons een e-mail of vult ons contact formulier in op onze contact pagina. 

Hier vult u de grootte en locatie van de muur in of het aantal deelnemers voor een graffiti workshop.

Wij sturen u dan direct een geheel vrijblijvend offerte op.

Als u akkoord gaat met onze offerte zullen wij binnen 5 werkdagen een ontwerp voor u maken. Hierin kunnen net zolang  wijzigingen worden aangebracht totdat deze geheel naar uw wens is.

Aan de hand van de gemaakte afspraken plannen we een datum om de muur te spuiten.

Lees verder