Reclame schilderingen

Reclame schilderingen

Een graffiti reclame schildering is een schitterend reclame- en communicatiemiddel. Door het aanbrengen van bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam in de vorm van een schildering creëert u een echte eyecatcher. Uw bedrijf krijgt met een reclame schildering een originele uitstraling en valt enorm op in het straatbeeld.

Het is helemaal van deze tijd om uw bedrijfslogo groot op een muur uit te laten voeren door middel van een graffiti reclame schildering.

Lees verder

Preventieve graffiti schilderingen

Preventieve graffiti schilderingen

Graffiti schilderingen worden steeds vaker ingezet tegen lelijke “tags” en ongewenste graffiti.

Met een kwalitatief goede graffiti schildering heeft u de garantie dat uw muur gevrijwaard is van onwenselijke graffiti. Door de 'erecode' van de graffitispuiter werken onze schilderingen preventieftegen ongewenste illegale graffiti.

Met een preventieve graffiti schildering bent u in een klap af van lelijke verpaupering en zullen mensen met plezier naar uw bedrijfspand kijken.

Lees verder

Hoeveel kost een graffiti muurschildering?

Hoeveel kost een graffiti muurschildering?

 Wij werken op basis van een m2 prijs en reiskosten.

Als u het betreffende oppervlak van de schildering en uw locatie doorgeeft, zullen wij binnen een dag een geheel vrijblijvende offerte opstellen. Het opstellen van de offerte is helemaal gratis en er zijn absoluut geen voorwaarden aan verbonden. Vraag hier direct een offerte voor een graffiti schildering aan. Het is namelijk goedkoper dan u denkt!

Onze graffiti schilderingen starten vanaf een prijs van 225,- euro

Lees verder

Graffiti decoraties en interieur’s

Graffiti decoraties en interieur’s

Het interieur van uw bedrijf is uw visitekaartje.

Een graffiti schildering geeft het interieur van uw horecazaak, winkel of bedrijfspand een trendy uitstraling.Een graffiti schildering als decoratie  in uw bedrijfpand is origineel en uniek. Met graffiti als decoratie laat u zien dat  u staat voor creativiteit en originaliteit.

Al onze graffiti schilderingen worden op maat ontworpen en gespoten. Wij maken dus nooit twee keer dezelfde graffiti afbeelding. Hierdoor weet u dus zeker dat u een uniek kunstwerk krijgt!

Lees verder

Anti-graffiti coating

Anti-graffiti coating

Onze preventieve graffiti schilderingen werken al als een “anti-graffiti”, maar als u wilt bieden wij ook nog een anti- graffiti coating aan.

De anti-graffiti coating wordt na het spuiten van de graffiti schildering door ons aangebracht. Alle graffiti die daarna op uw bedrijfspand wordt aangebracht is heel makkelijk met heet water te verwijderen.

Lees verder

Voordelen van graffiti

Voordelen van graffiti

Een graffiti schildering heeft dus vele voordelen:

  • De preventieve werking van een graffiti schildering
  • Een graffiti schildering is ideaal als reclame en communicatie middel
  • De decoratieve waarde van een graffiti schildering
  • Een graffiti schildering geeft uw interieur een orginele en unieke uitstraling
  • Een graffiti schildering is goedkoop

 

Lees verder

Graffiti op bouwschuttingen

Graffiti op bouwschuttingen

Ook in de bouwwereld worden preventieve graffiti schilderingen steeds meer gebruikt.

Bouwschuttingen zijn bijvoorbeeld een ideaal medium om door middel van een reclame muurschildering uw bedrijf onder de aandacht te brengen. In de schilderingen kunt u alles uitdragen wat u wilt: We kunnen uw bedrijfslogo exact naspuiten, uw bedrijfsnaam in graffiti letters ontwerpen of een afbeelding met betrekking tot uw bedrijf schilderen.

Met onze muurschilderingen kunt u alles communiceren wat u maar wilt. Van bouwproces tot een uitbeelding van het te vestigen bedrijf of instelling. Een graffiti schildering is een schitterend reclame middel en tegelijkertijd ook een verfraaiing van het  straatbeeld tijdens de bouw.

Lees verder